Over ons

Over Autobedrijf Meijer

Autobedrijf Meijer is ontstaan uit een passie voor auto’s en dat is te zien in onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn van mening dat de combinatie van een persoonlijke aanpak, meedenken en een goede service leidt tot een tevreden klant.

Betrouwbare occasions

Bij ons koopt u betrouwbare occasions tegen een scherpe prijs. Ons aanbod gebruikte auto’s hebben een lage kilometerstand, zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP) en dealer onderhouden. Wilt u een auto bekijken of een proefrit maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom in Nijeveen.

Full service autobedrijf

Afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot een full service autobedrijf. Inmiddels beschikken wij over een geavanceerde werkplaats waar u terecht kunt voor reparatie en onderhoud. Autobedrijf Meijer is een universeel reparatiebedrijf waardoor wij werkzaamheden kunnen uitvoeren voor ieder merk auto. Onze ervaren monteurs werken met professionele apparatuur, zodat zij snel en vakkundig uw auto kunnen repareren. Mochten er tijdens de reparatie extra mankementen worden gevonden, nemen wij altijd contact op met onze klanten. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Rudolf Meijer

Rudolf Meijer

Eigenaar / Verkoper

Rudolf heeft zijn passie voor auto’s al op jonge leeftijd ontwikkelt.

Back to top