Occasions

Ons aanbod gebruikte auto’s

Bent u op zoek naar een gebruikte auto voor een betaalbare prijs? Autobedrijf Meijer is een occasion dealer gevestigd in Nijeveen, met altijd meer dan 25 occasions op voorraad. Bekijk hier ons complete aanbod occasions.

Online occasion aanbod Autobedrijf Meijer

Autobedrijf Meijer staat al jaren bekend als specialist in goede en betrouwbare auto’s. Zo is een groot gedeelte van ons occasion aanbod dealer onderhouden en zijn voorzien van een Nationale Auto Pas (NAP). Al onze gebruikte auto’s bieden wij tegen scherpe meeneemprijzen aan en heeft u de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen. Indien gewenst kunt u ook extra afleverpakketten bijkopen.

Autobedrijf Meijer biedt als extra service de mogelijkheid tot autofinanciering. Wij werken samen met verzekering- en financieringsmaatschappij AFIC. Bij AFIC leent u tegen een lage rente, met duidelijke voorwaarden. De medewerkers van Autobedrijf Meijer adviseren u graag over de financieringsmogelijkheden.

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag over één van onze occasions? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 0522 785 249 of vul ons contactformulier in. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom te Nijeveen.

Back to top